У Хустському РТЦК та СП проводять службову перевірку після інциденту 15 березня, який шокував багатьох. Хлопця затримали "при спробі перетнути кордон України", а після приїзду для "уточнення даних" у ТЦК, він спробував накласти на себе руки.

Однак, як заявила раніше дівчина затриманого, чоловіки у формі викрали його прямо з готелю, а тікати він зовсім не збирався.

Внаслідок розслідування стало відомо, що причиною спроби суїциду стало вживання наркотиків. Про це 18 березня повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook. Хлопець вижив, але доля його лишається під питанням.

Публікація Закарпатського РТЦК / фото: скріншот Facebook

Поки перебував у Центрі, хлопець зайшов у туалет, де його виявив представник ТЦК. Він був непритомний з порізами на руках і слідами крові. Військовослужбовці ТЦК та СП негайно надали допомогу та викликали поліцію та швидку допомогу, яка доправила його до лікарні.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Лікарі підтвердили спробу суїциду. Громадянин Хабаров, так його звуть, "поводився неадекватно", що призвело до виявлення його в несвідомому стані з порізами на тілі.

Хлопець намагався накласти на себе руки після затримання ТЦК / фото: скріншот Instagram

Він був госпіталізований у стані істерії. У його спідній білизні було знайдено пластину препарату "Гідазепам". Такі деталі викликали великий шок і навіть співчуття у суспільства, враховуючи, що "Гідазепам" – не рідкісний препарат при тривожних розладах.

ТЦК стверджує, що фізичної сили до Хабарову не застосовували, і що міг завдати собі рани для симуляції. Але реакція суспільства була надто негативною. Усі бачили кадри з його побитим обличчям, що викликало шквал емоцій.

"Закликаємо громадськість припинити маніпуляції з цієї нагоди та не кидати тінь на співробітників ТЦК, які гідно виконують поставлені завдання", – написали в ТЦК.

Коментарі під постом ТЦК / фото: скріншот Facebook

Інцидент спричинив широкий резонанс, а українці засудили дії представників.

Коментарі під постом ТЦК / фото: скріншот Facebook

Коментарі під постом ТЦК / фото: скріншот Facebook