Вечір 3 березня став чорною плямою в історії Одеси. Росія завдала нищівного удару і перетворила мирне місто на місце жалоби. Однак у цей трагічний момент не всі одесити трималися у ньому.

Під завалами зруйнованої будівлі було виявлено тіла 12 осіб, серед яких п'ятеро дітей. Мешканці Одеси спустили прапори України та міста та висловили скорботу за тими, хто загинув у цьому страшному акті агресії.

Траур у Одесі / фото: Telegram

У цей момент співробітники ДСНС вели пошук поранених та загиблих, працювали практично добу під завалами зруйнованої багатоповерхівки.

Тим не менш, на вулицях продовжували працювати розважальні заклади, а в нічних клубах молодь радісно наповнювалася танцями, швидко забувши про трагедію.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

У Telegram потрапили кадри людей, які заповнили простір нічних клубів та весело "запалюють" під гучну музику.

Вечірки у Одесі / фото: скріншот Telegram

Ця картина викликала неоднозначні реакції у суспільстві. Багато хто висловив своє обурення з приводу того, як хтось може відпочивати в такі моменти, коли в місті панує біль та горе.

"Як може взагалі в голові бути те, що в такий час потрібно гуляти в клубі? Правду кажуть, що люди, які не перенесли особистий біль, ніколи не зрозуміють тих, хто ховає дітей. "Горіти нам усім в пеклі за такий цинізм."

"Це ж молодь, яку ТЦК... їх не беруть... Тут питання до батьків, які так виховали..."

"Я не з Одеси. Але другий день ходжу і плачу. П'ятеро діток померло уві сні. Російські тварюки вбили їх своїми ракетами. Які дискотеки. Люди побійтеся хоч бумеранга."

Важко зрозуміти, як у серцях такого трагічного моменту може уміститися радість та безтурботність. Це викликає гнів і нерозуміння тих, хто переживає біль втрати і кого торкнулася ця трагічна історія.

Раніше ми писали про те, що він трезав голову і відвіз у ліс: у Харкові ревнивий "психолог" жорстоко розправився з колишньою дружиною

Крім того, Знай.ua повідомляв, Д антес відкрив у собі дар ясновидіння: "Потрібно купувати карти таро та заробляти гроші"