В Одесі комунальники влаштували фотосесію в під'їзді одного з житлових будинків, імітуючи активні роботи по дезінфекції приміщень у період епідемії коронавіруса. Про це розповів директор департаменту міського господарства Дмитро Жеман на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, обман з боку працівників комунальної служби зафіксували камери відеоспостереження. Замість того, щоб провести весь комплекс необхідних заходів, вони обмежилися кількома фото з ганчірками і дезинфікуючим розчином.

Відео псевдообработки в мережі оприлюднили обурені городяни в міських пабликах в соціальних мережах, де воно потрапило на очі директора відповідного департаменту.

«Приношу вибачення у мешканців міста за подібну поведінку наших співробітників. Вже зараз з'ясовуємо, що це за «актори», і проведемо детальний «розбір польотів». Запевняю вас, покарання буде суворим. У період епідемії такі дії не просто халатність, а злочинні!», - написав чиновник, додавши, що просить одеситів надалі повідомляти йому прямо про подібній поведінці комунальників.

Нагадаємо, раніше Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

«Знай.uа» писав, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".