З 1 лютого 2020 "Укртелеком" припинить надавати послуги зв'язку через таксофони і почне демонтаж обладнання по всій країні, у тому числі і в Одесі.

Про це повідомили в прес-службі компанії "Укртелекому" та розкрили плани на подальшу долю популярних у 90-их телефонних апаратів.

Так, в підприємстві розповіли, що розвиток різних каналів комунікації призвело до зменшення попиту на таксофони, тому у лютому 2020 року "Укртелеком" повністю припинить надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, що усе ще надаються з таксофонів.

Таксофон, фото: Академик

За результатами дослідження, послуги таксофонів давно втратили соціальну значимість. У 2019 році час розмов по таксофону в Україні склало менше 380 тисяч хвилин, що в рази менше, ніж у попередніх роках.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

"Сьогодні мережа налічує близько 4 тисяч 800 таксофонів, практично всі вони розміщені у містах. Загалом щодня з одного таксофона в середноьму відбувається тільки близько 2,5 хвилин розмов", - наголосили в компанії.

Варто нагадати, що в Одесі досі функціонують лише кілька таксофонів, з яких можна дзвонити абсолютно безкоштовно.

Нагадаємо, що стиль 38-річної Кім Кардашьян завжди викликав багато обговорень та критики в пресі. Чоловік знаменитості репер Каньє Уест неодноразово зізнавався, що він часто допомагає дружині у виборі одягу.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний американський співак, продюсер та шоумен Каньє Уест презентував свій новий альбом "Jesus is King".

Також портал Знай.ua писав, що один з найуспішніших виконавців сучасності Кайнье Уест розповів про свою історію любові до Кім Кардашьян.