На Одещині, в районі, підконтрольному Подільському прикордонному загону, українські прикордонники виявили нелегала, який намагався перебратися в нашу країну. Після виявлення чоловік з ножем накинувся на дільничного інспектора прикордонної служби. Про це йдеться в повідомленні Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Як стало відомо, все сталося пізно вночі за селом Домниця. Від місця події до україно-молдовського кордону – близько 800 метрів. Прикордонники виявили чоловіка, який агресивно відреагував на вимогу пред'явити документи для перевірки особистості. Він накинувся на працівника Держприкордонслужби з ножем, намагаючись завдати йому поранення. Захищаючись, український прикордонник застосував до нападника фізичну силу і спецзасоби, відібрав у порушника зброю і затримав його.

Чоловік розшукується на території Молдови за вбивство

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Під час подальшої перевірки з'ясувалося, що чоловік розшукується на території Молдови за вбивство, вчинене в місті Рибниця в Придністров'ї.

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном і пограбування військових із зони АТО.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.