Від хмар, що окупували небо Одеси у передранковий час, 9 листопада вже до обіду не залишиться і сліду. Сонце займе своє місце на небі до самого вечора. Ні дощу, ні снігу у цей день не очікується, стверджують фахівці сайту Sinoptik.

Швидкість вітру досягне 5 м/с. Повітря прогріється до 18° градусів вище нуля, а в темний час доби похолодає до 14 градусів вище нуля.

Згідно з народними прикметами, 9 листопада вшановують пам'ять преподобного Нестора Літописця Печерського.

Вважалося, що з цього дня ночами на водоймах з'являється перший лід. Крім того, якщо зайці до цього часу вже встигли змінити сірі літні шубки на біле хутро, — значить, зима вже не за горами.

Погода 9 листопада

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.