Отже, у вівторок, 20 серпня, Київський районний суд оголосив вердикт для власника скандального готелю "Токіо Стар" Вадима Чорного.

Так, чоловіка відправили в СІЗО на 60 діб без права виходу під заставу. Адвокати затриманого вже заявили, що мають намір оскаржити рішення суду в апеляції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Слід зазначити, що під час засідання суду захист підприємця заявив відвід слідчому і прокурору. Зі слів адвокатів, вони порушили права їх підзахисного. Однак суддя вирішив відмовити у захисті Чорного.

До того ж, на суді рабин Авроом Вольф заявляв, що готовий взяти бізнесмена на поруки, однак його пропозицію відхилили.

Сторона звинувачення вимагала для Чорного 60 діб арешту без застави. Прокурор зазначив, що при обшуку у бізнесмена була знайдена ксерокопія американського паспорта на ім'я Чорного Ст. Л. Але оригіналу документа не знайдено.

Крім цього, адвокати бізнесмена на суді заявили, що їх клієнт – власник тільки першого поверху готелю "Токіо Стар", а пожежа була на другому.

Сам же затриманий запевняв, що тікати не збирається, тому що в Україні є власність, яку він позбудеться при втечі.

"Кримінального переслідування я не боюся. У мене в житті були моменти, коли проти мене велося 70 справ", – підкреслив Чорний.

До того ж зазначається, що мер Одеси Геннадій Труханов заявив, що Чорний відмовився розселяти постояльців після пожежі у своїй готелі та виплачувати їм компенсацію.

"Що стосується власника, то розміщувати людей у іншому готелі та виплачувати допомогу або компенсацію він відмовився", – сказав градоначальник.

Нагадаємо, що міграційна служба візьметься за іноземців з готелю "Токіо Стар".

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальний документ видав власника "Токіо Стар" з потрохами.

Також портал Знай.ua писав, власник "Токіо Стар" влаштував скандал в одеському суді.