В Одеській області провели в останню путь 18-річну Ольгу Романюк та 17-річного Миколу Кравченка, які живцем згоріли в готелі "Токіо Стар".

Всю Україну сколихнула страшна трагедія - масштабна пожежа в готелі "Токіо Стар" забрала життя щонайменше 9 осіб, ще 10 знаходяться в лікарні з опіками різного ступеню тяжкості.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Серед загиблих виявилась юна пара закоханих – 17-річний Микола та 18-річна Ольга, жителі міста Балта під Одесою.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Пара молодих людей згоріли живцем в одеському готелі "Токіо Стар" в ніч на 17 серпня. Їх поховали в рідному місті.

"Під час пожежі в готелі "Токіо Стар" загинули двоє балтян - Ольга Романюк та Микола Кравченко. Молоді люди, наповнені любов'ю до життя, любов'ю і планами на майбутнє ... Висловлюємо щирі співчуття родинам, які втратили дітей, і поділяємо біль втрати ... Балта прощається з Ольгою і Миколою. У місті, районі, як і по всій області, оголошений траур", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар сталася масштабна пожежа. Полум’я спалахнуло близько 1:30 ночі, за попередніми даними — у пральні готелю на другому поверсі. У результаті пожежі загинули щонайменше дев’ять осіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, у справі про пожежу "Токіо Стар" випливли нові деталі. Виявляється, що будівля згорілого одеського готелю "Токіо Стар" за документами значилася складом.

Також Знай.ua писав, за фактом пожежі в готелі Токіо Стар вже відкрито дві кримінальних справи