Одесити скаржаться на депутата Одеської міськради В'ячеслава Беженаря, який балотувався у Верховну Раду по 133 округу. Місцеві жителі кажуть, що робітники у дворі на вулиці Ільфа і Петрова знесли дитячий майданчик і замість неї залишили пустир.

Як повідомили одесити в "Єдиному центрі звернення громадян", все почалося за два тижні до парламентських виборів. Жителі скаржаться, що депутат, за їх словами, обіцяв провести реконструкцію дитячого майданчика.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Знесли гойдалку, гірки, турніки, лавки. Все перераховане було не новим, але було хоч щось. Вирівняли землю, поклали тротуарну плитку і гумове покриття. І на цьому все! Вибори пройшли, робота зупинилася. Дітям ніде гратися і навіть присісти", - розповідають люди.

Скаргу на сайті опублікували вранці 16 серпня. Поки на неї ніяк не відреагували.

Нагадаємо, що син одеського дружка Порошенка вбив людину

Раніше портал "Знай.ua" писав, що труна на порозі і масовий мордобій: одеські депутати "відкрили сесію" кулаками, відео огидного скандалу

Також портал "Знай.ua" інформував, що одеський кандидат у нардепи помстився за поразку дітям, рекорд жлобства побито: гидко дивитися