Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під час пожежі у одеському готелі "Токіо Стар" постраждали 10 людей. Усіх було доставлено до медичних закладів.

Так, одеська поліція оприлюднила імена всіх постраждалих. Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник регіонального главку Нацполиции Олег Бех.

В опіковому відділенні МКЛ № 10 знаходиться 7 осіб. Це Вікторія Козлова, 1994 року народження – місцева мешканка, її стан стабільно важкий. Сергій Васильєв, 1999 р. н., житель Великомихайлівського району Одеської області – військовослужбовець. Микола Довгий, – 1981 р., мешканець Сум (стан важкий). Олена Хомич Олена, 1996 р., з Херсонської області (стабільно важкий). Катерина Руських, 2003 р., з Великомихайлівського району - у важкому стані. Читайте також В Одесі затримали власника згорілого готелю "Токіо Стар" Крім того, в опіковому відділенні Одеського обласного медичного центру перебуває 22-річний житель Біляївського району Одеської області, у якого опік полум'ям 1-2 ступеня, опік очей, 40% опіків дихальних шляхів, важкий опіковий шок. Також – 41-річний житель Маріуполя, у якого отруєння продуктами горіння (стан важкий). У той же час, під час позачергового засідання виконкому Одеської міськради стало відомо, що госпіталізований громадянин Сьєрра-Леоне, написав відповідну заяву про відмову від госпіталізації і заявив, що має намір відбути на батьківщину. А також громадянин Литви Роман Чернявський, 1960 року народження, який від госпіталізації відмовився.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Страшна пожежа у одеському готелі сталася у ніч з 16 на 17 серпня. В результаті пожежі загинули дев'ять осіб, постраждало - 10, врятовано - сім, евакуйовані - 136. За даними ДСНС, орієнтовно в готелі знаходилися 200 осіб.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Також Держбюро розпочало розслідування за фактом недбалості працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, з-за якої сталася пожежа в готелі. У ДСНС відповіли, що планували в липні перевірити «Токіо Стар», але представник Служби не був допущений до перевірки з-за зміни власником права власності готелі.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив негайно розпочати перевірки готелів і санаторіїв з-за пожежі в Одесі.

У зв'язку із загибеллю людей в готелі «Токіо Стар» в Одесі 18 серпня оголошено днем жалоби.

Нагадаємо, що загоряння проводки в щитовій розглядається серед версій причин пожежі в одеській готелі

Як повідомляв портал Знай.ua, одеський готель "Токіо Стар" горів двічі

Також Знай.ua писав про те, що біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив