"Київтеплоенерго" здійснює контрольне зняття показань квартирних лічильників. Про це йдеться на офіційній сторінці підприємства у соціальній мережі Facebook.

У "Київтеплоенерго" попередили, що контролери підприємства здійснюватимуть обхід квартир з метою візуальної перевірки лічильників та контрольного зняття показників.

Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Контролер фіксує фактичні показання лічильника, після чого дані вносяться до інформаційно-облікової бази. Це законодавча вимога, що дозволяє проаналізувати споживання і підтвердити раніше передані клієнтом показання", - йдеться в повідомленні.

Українцям нагадали, що лише співробітник "Київтеплоенерго" має право оглядати прилад обліку. Він повинен мати при собі відповідне посвідчення, яке має пред'явити на вимогу клієнта.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Лічильник "Київтеплоенерго", скріншот: YouTube

"У посвідченні зазначений номер, прізвище та ім’я, посада, табельний номер працівника, а також назва структурного підрозділу. Обов’язково є печатка підприємства", - пояснили споживачам.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, перевірка лічильників води: українцям нагадали важливий нюанс, який убереже від штрафів.

Також наш портал інформував, штраф – понад 11 000 грн: українців почали жорстко карати за борги з комуналки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, деякі українські сім'ї зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.