Український військовий командир та талановитий художник Дмитро Гапчинський висловив свою точку зору на можливе просування російських військ у напрямку Києва.

В інтерв'ю для ТСН він заявив, що якщо російська армія змогла просунутися на Донеччині, то немає жодних перешкод для їх подальшого наступу на інших ділянках фронту:

"Привид Києва" перейшов в наступ / СБУ

"Київ близько до кордону. Це буде не так швидко, як уперше. Ось бачите, як в Авдіївці, Бахмуті – вони просто все випалюють. Вони так само можуть випалити Бучу, Ірпінь, підійдуть до Києва. Що їм заважає, якщо вони так зробили там, то чому не можуть зробити тут. Адже вони не відмовилися від ідеї захопити Україну. У них йде мобілізація, заводи працюють на війну."

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Військовий також висловив своє невдоволення тим, що величезні кошти спрямовуються на ремонт доріг та укладання асфальту, тоді як на передовій відсутні надійні лінії оборони, і найчастіше солдати змушені закуповувати спорядження власним коштом.

"Живемо в якомусь сюрреалістичному світі. У нас йде війна, всі рівні ФАБами, а за 20 кілометрів від лінії фронту кладуть асфальт і щось там будують. Я не знаю, як це назвати. Тупість «Це здається недбалим ставленням до своїх обов'язків. У нас оборонних споруд немає, а вони встановлюють плитку", – прокоментував військовий.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що Росія відчує, що таке біль: астролог показала, чого чекати агресору навесні 2024 року

Також наш портал інформував розшук ТЦК або поліцейська "Армор": юристи пояснили військовозобов'язаним важливий нюанс