Українська влада планує закликати ще півмільйона чоловіків. Деякі з них замінять втомлену частину військових на фронті, тоді як решта новобранців буде спрямована на інші потреби армії.

За словами військових експертів, збройним силам України не вистачає людей на фронті. І для того, щоб "вигризти" перемогу, потрібна масштабна мобілізація.

мобілізація, фото з інтернету

У протистоянні за своє життя та свободу на своїй землі, у війні доведеться всім взяти участь.

Кількість новобранців, необхідна для перемоги – не вказана, але військові попередили, що більшість українських чоловіків. Такі висновки зробили військові з урахуванням свого досвіду.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Експерти кажуть, що заклик 500 тисяч чоловіків – це лише початок. Цієї кількості може вистачити лише на утримання територій, які вже знаходяться під контролем. Для активних дій та перемоги знадобиться більше людей.

Мобілізація. Фото: Youtube

"Воювати з ворогом значно меншими силами, ніж у ворога, так можна, але за умови, якщо в тебе величезна технологічна перевага", – сказав Євген Дикий.

Зараз Україна воює із застарілим озброєнням, яке нагадує техніку 1980-х років, але є й кілька нових технологій. Експерти кажуть, що для перемоги потрібно мати більше військових, ніж у ворога. Україна веде війну з меншою кількістю людей, але завдяки відвагі та стратегії Збройних Сил України досягли значних успіхів.

Раніше повідомлялося, з'явитися мають усі: ТЦК не залишить вибору

Також, Знай.ua писав про наскільки небезпечна ідея мобілізація ув'язнених: у Мін'юсті дали відповідь

Нагадаємо, у ТЦК розпочнеться справжнє пекло: українців зобов'яжуть стати на облік протягом 60 діб.