У Подільському районі Києва сталася моторошна знахідка, яка змусила громадськість здригнутися від жаху.

На одній із місцевих пустирів випадково вдалося натрапити на залишені пакети та коробки, в яких опинилися урни з прахом померлих людей, а поряд також лежав поминальний вінок. На урнах були чітко видно імена та прізвища померлих, дати їх народження та смерті. Очевидно, вандали викинули ці останки без поваги до пам'яті померлих та їхніх рідних. Небайдужі громадяни, приголомшені таким жахливим видовищем, одразу повідомили про знахідку правоохоронних органів.

Урни з прахом, скріншот: Telegram

У столичній поліції підтвердили, що 10 березня справді було виявлено похоронні скриньки. За їхніми словами, у пакеті утримувалося 36 урн, ймовірно, з прахом померлих. Відразу було розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 297 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за наругу над могилою або іншим місцем поховання.

"Продовжуються першочергові слідчі дії, встановлюються всі обставини та особи, причетні до вчинення цього правопорушення", - заявляють у поліції.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Людські останки – це щось священне, чого слід ставитися з великою повагою і гідністю. Тому головною загадкою того, що сталося, є те, чому урни з прахом були знайдені в пакеті на пустирі і що з ними планували зробити...

Нагадаємо, прокладали труби, а знайшли тіла із зайвими руками та ногами: сліди травм, деякі навіть рубані

Як повідомляв "Знай.ua", підслухав сімейні секрети і розбагатів: американець використав дружину, щоб зірвати куш у 1,76 млн доларів

Знай.uа писав, людина поралася на городі і знайшла стародавнє місто: воювали ще за Мідаса і перемогли його