7 березня у Києві відбудеться незвичайна подія – усі домашні улюбленці зможуть подорожувати Київською кільцевою електричкою абсолютно безкоштовно.

Цей день стане справжнім святом для власників чотирилапих, пір'ястих, а також тих, хто має у домі плазунів, земноводних або навіть рибок.

З ініціативи «Укрзалізниці», практично всі види домашніх тварин зможуть скористатися цією унікальною можливістю. Єдиною винятковою категорією стали зайці – їх у цей день в поїздах не прийматимуть.

Організатори заходу також нагадали про важливі правила перевезення тварин, щоб подорож була безпечною як для улюбленців, так і для інших пасажирів. Так, всім чотирилапим мандрівникам обов'язково потрібно надягати ошийники та намордники. Що стосується менших друзів – їх слід розмістити у спеціальних переносках.

пост Укрзалізниці у телеграм

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Але не все так гладко у потягах Укрзалізниці, адже нещодавно українки зтикнулися з дикими забобонами – провідник "Укрзалізниці" не впускав жінок у поїзд раніше за чоловіків.

У її публікації на сторінці у соціальній мережі Facebook вона зазначає, що під час посадки на потяг "Львів - Запоріжжя" провідник на ім'я Петро Ковбасюк категорично відмовлявся впускати у вагон жінок-пасажирок. Свою незрозумілу позицію він доводив тим, що першим має зайти чоловік. Ситуація загрожувала затримкою відправлення складу, адже серед тих, хто чекає на посадку, спочатку не виявилося жодного пасажира чоловічої статі.