Відомий український музикант та лідер популярного гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк пояснив, як ставиться до примусової мобілізації. Артист закликав чоловіків не чекати повістки, а вже зараз обирати собі підрозділ.

Про це він розповів в інтерв'ю DW.

Артист вважає, що у розпал війни ставати до лав ЗСУ потрібно добровольцем, а не чекати доки до тебе прийдуть із повісткою ТЦК.

Андрій Хливнюк. Фото Instagram

Хливнюк вважає, що достойні чоловіки будуть до останнього боронити свою рідну країну, навіть під страхом смерті.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

"Не чекайте повісток, обирайте підрозділи, ідіть захищати дочок і сестер від зґвалтувань, мам від убивств, свої домівки від грабежів, розбомблення. Що тут дивного? Що тут такого? Я не розумію. Ну, мобілізація — це необхідність. Люди втомилися, але ті, з ким я спілкуюся, стоятимуть до смерті дуже довго. Стільки, скільки потрібно буде. У мене величезна честь спілкуватися з такими людьми. Ніхто не кине зброю і не піде нікуди. Тому що вони чоловіки просто", - сказав Хливнюк.

Андрій Хливнюк став на захист нашої країни на початку повномасштабного вторгнення і зараз знищує окупантів у ролі пілота ударного дрона Punisher.

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Хливнюк із "Бумбокс" зворушив українців новим кадром з фронту: "Молюсь щодня".

Як повідомляв "Знай.ua", "Є люди, яким потрібна моя допомога": Андрій Хливнюк розповів про те, як прийняв рішення стати на захист Україн

Також "Знай.ua" інформував, Андрій Хливнюк відповів тим, хто звинувачує його у поїздках закордон:" Служба – людям України, а не ..."