У повітрі вже давно відчувається запах весни, однак усі грандіозні плани може зіпсувати погане самопочуття через магнітні бурі. Вони будуть тривати у березні аж 10 днів.

Про це повідомляє Центр передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США, який регулярно відстежує сонячну активність.

Магнітна буря. Фото скріншот Youtube

Зокрема, 4 березня очікується магнітна буря невеликої сили, під час якої у метеозалежних людей зникнути апетит чи з'явитись втома.

9 та 10 березня передбачається найсильніша магнітна буря, яка може негативно вплинути на самопочуття людей із хронічними захворюваннями. Вони в ці дні можуть відчувати сильні головні болі та запаморочення.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

15-16 березня очікуються магнітні бурі середньої інтенсивності, однак вони також можуть спровокувати загострення хронічних захворювань. В цей день не варто пропускати прийом ліків.

магнітні бурі накриють землю

21-22 березня метеорологи попереджають про магнітну бурю низької інтенсивності, через яку може з'явитись безсоння чи головний біль.

27-28 березня очікуються магнітні бурі середньої сили, які можуть суттєво погіршити стан людей, які мають проблеми з артеріальним тиском.

Раніше наш портал інформував, тиждень обіцяє бути важким: на Землю насувається сильна магнітна буря

Також портал Знай повідомляв, цього року страх і біль замінить радість: знайдено пророцтво старця Дорофея про перемогу України