Сергій, ветеран АТО, вирішив служити у Збройних Силах України знову і вирушив добровольцем до ладу 24 лютого. Його бойовий шлях пролягав і через Попасну, і через Часів Яр, і зону під Бахмутом.

Проте, повертаючись потягом Київ-Харків 11 червня 2023 року, він пережив кошмар, який змінив його життя.

Дружина Сергія вирішила поділитися трагічною історією в TikTok та розповіла про ситуацію, яка позбавила її чоловіка двох рук та частини стопи. Відео викликає мурашки та жах, оскільки його дружина стверджує, що інцидент був навмисним.

За попередньою версією, Сергію могли підсунути щось у напій чи їжу, і він, після чого його викинули з поїзда просто на ходу.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Таким чином постраждав не тільки мій чоловік, а й інші вісім військових", - зазначила дружина у своєму відео.

Слідство досі не виявило остаточних обставин, а безліч питань так і залишаються без відповідей.

Сергій зараз проходить важкий шлях адаптації з протезами, його дружина та дитина у всьому підтримують його. Він вчиться знову робити звичні речі, стикаючись із труднощами, які можуть здатися подоланими лише на перший погляд.

Проте, навіть якщо знайдено винних, ця правда не поверне йому втрачені кінцівки, ставлячи неймовірну ношу на плечі його та його сім'ї.

"Ми вже зневірилися дізнатися правду. Але навіть коли з'ясуються винуватці, це не поверне Сергію рук і цей тягар назавжди в нашому житті."

Раніше ми писали про те, що 2 -річний французький воїн перед загибеллю в Україні залишив матері останні слова: "Єдине, про що шкодую..."

Крім того, Знай.ua повідомляв, в воєнний експерт стверджує, що навіть оборонні укріплення в Україні будуються через тендери: "Пилюють бабло і в х*й не дмуть"

Також наш портал інформував, церковники відібрали медаль у військового, коли дізналися, що він – гей: "Не знав про його грішні нахили"