Жорстокість немає виправдань. Алкоголь не може бути причиною насильства. І ніхто не заслуговує стати жертвою чужої агресії заради "з'ясування стосунків". Ці гіркі уроки отримав 38-річний львів'янин, засуджений на 7 років за напад та знущання з матері трьох дітей . Його груба розправа мало коштувала жінці життя.

У грудні 2022-го злочинець у стані алкогольного сп'яніння увірвався до її будинку, щоб "розібратися" в конфлікті... події між їхніми дітьми.

Діти в школі. Фото: кадр з відео

Замість розмови він почав лаятись і жорстоко бити беззахисну матір. Навіть коли сусідам вдалося врятувати жертву, він повернувся знову із погрозами про вбивство. Медики констатували у жінки численні гематоми, струс мозку та розрив селезінки із внутрішньою кровотечею.

Два дні вона боролася за життя у реанімації, а провела у лікарні цілий тиждень. На суді агресор зізнався у вині частково, списавши свої злочинні дії на "емоції" та "провокацію з боку потерпілої". Він навіть мав зухвалість звинуватити жінку в тому, що вона спочатку відмовилася від госпіталізації і тому нібито сталися ускладнення.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Шведська школа, скріншот: Youtube

Постраждала розповіла набагато драматичнішу історію. Після нападу у неї виникла загроза видалення селезінки, почалися проблеми із репродуктивним здоров'ям. А ще довелося забирати дітей зі школи та переїжджати через страх перед кривдником.

Проте засуджений так і не визнав провини, не вибачився перед жертвою. Він лише компенсував їй медичні витрати, за що отримав пом'якшувальну обставину.

Нагадаємо, церковники відібрали медаль у військового, коли дізналися, що він – гей: "Не знав про його грішні нахили"

Як повідомляв "Знай.uа", кадировські гасла, постріли та веселощі в комендантську годину: син бізнесмена Бориса Германа відсвяткував день народження

Знай.uа писав, Потап ще більше розлютив усіх, з'явившись із чоловіком Меган Фокс, що принизила українок