Авдіївка була лише початком великої операції росіян захоплення наших території. Українцям варто готуватися до серйозної оборони своїх кордонів і поповнювати запаси зброї та чисельність війська.

Про це заявив боєць 3 ОШБр "Макар".

ЗСУ. Фото: скрін youtube

Захисник зазначає про те, що росіяни не зупиняться на захопленні Авдіївки. Це місто стало лише початком їх нової наступальної кампанії та окупанти спрямовують все більше сил для того, щоб захопити наші території.

"Авдіївка – це, мабуть, лише початок їхньої кампанії, і потрібно готуватися до досить великих масштабів. Тому Збройним Силам потрібно поповнення технікою, новими системами боротьби, тобто дроновими системами, системами радіоелектронної боротьби, і, знову ж таки, треба поповнення в людях", — сказав військовий.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

ЗСУ. Фото Генштаб

Також військовий додав, що не варто сподіватися "перечекати" війну сидячи на дивані, адже росіяни налаштовані грати "на довгу".

"Якщо хтось думає, що війна його омине, насправді - ні, війна буде ще довго в думати, що "пересиджу вдома" вона мене не торкнеться, та - ні, війна торкнеться абсолютно всіх", — додав боєць із позивним "Макар".

Нагадаємо, нардеп дала невтішний прогноз через затримку західної зброї: "Високі шанси втратити Харків"

Як повідомляв "Знай.uа", відвойовуватимуть усі позиції: військовий експерт попередив, на яких напрямках атака ворога буде найактивнішою

Знай.ua писав, ракети КНДР, якими атакує росія, складаються з американських і європейських деталей