Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які уважно стежать за рівнем на ртутному стовпці, і вже сховали свої зимові речі, є дуже "теплий" прогноз погоди для України на останній день зими, а також перший день весни.

За словами народної синоптикині Наталки Діденко, в українській столиці, у четвер, 29 лютого, буде суха погода із сонячними проясненнями.

В останній день зими, 29 лютого, в Україну прийде суттєве потепління. Очікується +7+12, а у західних областях +12+18 градусів. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у своєму каналі Telegram.

Погода в березні, фото: Facebook

"Я сказала вже про завтрашню денну температуру повітря, яка буде досить високою, проте ночі ще холодні та найближчою, наприклад, на сході очікується -2-5 градусів. Антициклон і надалі впливатиме на українську синоптичну ситуацію — 29 лютого опадів не передбачається. хвостик атмосферного фронту викличе невеликий дощ на Волині та Рівненщині", - написала вона.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

У Києві 29 лютого буде сухим із сонячними проясненнями. Вночі очікується близько нуля, але вдень буде тепло – близько +10 градусів. Першого дня весни, за прогнозами синоптикині, буде багато сонця +6+12 градусів, на заході +12+18 градусів.

Весняна погода, скріншот: YouTube

"Першого березня (ура!) в Україні буде багато сонця, +6+12 градусів, на заході +12+18 градусів. І під ногами кущиками – ніжна маленька зелена трава)", - пише Наталка Діденко.

Нагадаємо, літній відпочинок може стати екстремальним: кліматологи попередили про рекордну спеку та різкі похолодання.

Раніше повідомлялося, сонце, дощ та довгоочікуване тепло: синоптики пообіцяли українцям +14 під кінець лютого.

Також, теплі куртки можна ховати у шафу: синоптик розповіла, коли в Україні грітиме весняне сонечко.