Збройні сили Україну зняли на відео НЛО у формі диску. Усі шоковані і здивовані – що це таке? Ролик був зроблений за допомогою тепловізійного дрона, і хоча ми не маємо точних даних про розміри цього диска, солдати на відео стверджують, що це "точно НЛО".

Про це повідомили у DailyMail.

Дрон із тепловізійною камерою записав абсолютно безшумний об'єкт у формі диска, який не схожий на ніщо, що ми зазвичай бачимо.

НЛО

Ролик був знятий 406-м батальйоном у рамках зусиль щодо безпеки в умовах війни з росією.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Відео викликало великий ажіотаж, оскільки об'єкт, незважаючи на свою загадковість, здається досить великим, особливо з огляду на те, що він був знятий з більш ніж 30 миль. Але, як завжди в таких ситуаціях, більше запитань, аніж відповідей.

НЛО прилетіли на фронт / фото: скріншот DailyMail

Експерти, аналізуючи відео, зазначили, що за температурним діапазоном, зафіксованим тепловізором, об'єкт був теплішим за навколишнє середовище, відображаючись як "чорно-гарячий". Однак на інтерфейсі управління дрону світиться червоне повідомлення про помилку, що викликає питання природи цієї помилки.

Солдати 406-го батальйону, ставши свідками цього НЛО, прокоментували побачене:

"Чому він не рухається?"

"Вона залишається на місці, на екрані. Збільште масштаб."

"Можливо, варто протаранити його..."

НЛО

Онлайн-спільнота скептиків у галузі НЛО висловила свою думку щодо 17-секундного відео, знятого у зоні бойових дій. Дехто запропонував теорію, що це зображення може бути результатом феномена міражу, відомого як "Фата Моргана".

Цей ефект виникає, коли верхній шар теплого повітря та нижній шар холодного повітря створюють "атмосферний канал", який викривляє світло, створюючи відбиття у повітрі.

Також наш портал інформував, що означає рішення Трампа "за день закінчити війну в Україні": і чому нам потрібно цього боятися

Раніше Знай.ua стало відомо, солідний автопарк та апартаменти на березі моря: власник ритуальної служби у Кривому Розі наживається на сім'ях загиблих військових