Колекціонери найчастіше полюють на старі українські монети, але часом цінними можуть виявитися й ті, що були випущені відносно нещодавно.

Наприклад монету номіналом 1 гривня 2022 року випуску можна продати майже на 6 тисяч гривень. Про це йдеться на спеціалізованому ресурсі violity.

Монети. Фото: скрін youtube

Українці мають шанс цілком непогано покращити своє матеріальне становище за допомогою унікальних монет. Часто нумізмати готові викласти тисячі гривень за копійки з унікальними особливостями, отриманими під час карбування.

Цінна монета. Фото: violity

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Так, на аукціоні з'явився дуже цікавий лот – монета номіналом 1 гривня 2022 року. Власник оцінив її у 5990 гривень. Такий величезний цінник пояснюється особливістю монети – вона не має реверсу. На фото можна замінити, що з обох боків монети лише аверс.

Цінна монета. Фото: violity

Цінна монета. Фото: violity

Подібний шлюб є ​​великою рідкістю, тому такі монети мають інтерес з боку колекціонерів. До речі, за 1-гривневою монетою стежить 22 потенційні покупці і цілком ймовірно, що власникові вдасться її продати і поповнити свій гаманець на кілька тисяч.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кілька місячних пенсій за монету: як виглядають 50 копійок, які можуть витягнути з бідності.

Також наш портал інформував, джекпот у вашому гаманці: за які монети колекціонери можуть заплатити понад 20 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гаманець трісне від кількості купюр: за яку українську монету можна отримати цілу гору грошей.