Нещодавно на Закарпатті сталася неймовірна і досить кумедна подія, яка мало не закінчилася трагедією для двох замерзаючих чоловіків.

Втім, завдяки скоординованим діям рятувальників та медиків їм вдалося врятувати життя потерпілим. Як повідомляє Головне управління ДСНС у Закарпатській області, 16 лютого опівночі до них надійшло звернення від прикордонників Чопського загону.

Ухилянти, фото: Facebook

Під час патрулювання вони виявили на дереві посеред річки Латориця двох людей, які відчайдушно намагалися врятуватися від переохолодження. За попередньою інформацією, 30-річний мешканець Бердянська та 43-річний харків'янин намагалися незаконно перетнути кордон та опинилися на території Закарпаття. При переправі через Латорицю між селами Соломонове та Тійглаш вони сильно замерзли у крижаній воді. Щойно живих, прикордонники виявили чоловіків на дереві посеред річки.

На щастя, швидка реакція рятувальників дозволила врятувати захищених загиблих. За допомогою спеціальних жилетів і нош водолази ДСНС евакуювали чоловіків із острівця посеред Латориці та передали їх медикам.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Ухилянти, фото: Facebook

Лікарі швидкої констатували у постраждалих ознаки середнього ступеня переохолодження. Після надання невідкладної допомоги харків'янина та бердянця госпіталізували до однієї з районних лікарень Закарпаття. За повідомленням медиків, їхнє життя вже поза загрозою.

Нагадаємо, українець отримав повістку та втік з дому: що відповів суд на хитру схему

Як повідомляв "Знай.uа", ухилянтів не врятує навіть умовний термін: поліція розбила останні надії

Знай.ua писав, ухилянти не повинні почуватися в безпеці з 21 вечора до 9 ранку: попередження полковника ЗСУ