У суботу, 23 травня, стало відомо про те, що в одній з лікарень Одеси обікрали медсестру і ще кількох пацієнтів. Підозрюваний вже був затриманий.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів встановили, що злодій потрапив до лікарні під виглядом звичайного відвідувача. Він вже був затриманий, і виявився аферист іноземцем.

В Одеській лікарні іноземець обікрав пацієнтів і медсестру, фото: скріншот з відео

З палати, де відпочивали всі пацієнти, іноземець стягнув одразу два мобільних телефони після чого він відправився в ординаторську, де він вкрав сумку однієї з медсестер, в якій знаходились документи та гроші.

Пізніше з'ясувалося, що 38-річний аферист був затриманий неподалік від місця події співробітниками правоохоронних органів. Всі речі, які він вкрав, були вилучені і повернуті попереднім власникам.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Тепер чоловіка підозрюють ч. 2 статті 185 Кримінального Кодексу України, в якій йдеться про крадіжку. На даний момент він поміщений в ізолятор тимчасово.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області, дві дівчата обікрали стару пенсіонерку, поки та погодилася їм допомогти.

Справа в тому, що вони зупинилися біля будинку жінки, і попросили у неї склянку води. Доки та пішла за водою, вони обчистили шафа, звідки взяли 3 тисячі гривень. Пропажу пенсіонерка помітила практично відразу, і зателефонувала в поліцію. Все вкрадене майно їй повернули практично відразу.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.іа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.