Карантин почали послаблювати, а разом з ним почали відкриватися і різні заклади. Одночасно з цим почалися і досить дивні речі. Наприклад, інцидент в нічному Park Residence, куди відвідувачі принесли, м'яко кажучи, незвичайну тварину. Після першої вечірки в цьому закладі почали масово з'являтися фотографії відвідувачів з маленьким левеням.


Левеня на фото виглядає, м'яко кажучи, нещасним. Бідна тварина потрапила в абсолютно дивну і незрозумілу для себе обстановку, з гучною музикою, різкими запахами духів і алкоголю.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Тут не всякій людині буде комфортно, що вже говорити про бідну тварину? Не кажучи вже про те, що його вирвали зі звичного середовища проживання. В Україні не водяться леви, так і зоопарки давно не звітували про народження маленьких левенят.Сам Park Residence не має ніякого відношення до події. Левеня приніс один з відвідувачів закладу, щоб привернути увагу до власної персони. Зрозуміло, почуття самого тварини при цьому абсолютно нікого не цікавили, як і тоді, коли його забрали з рідного середовища.

Нагадаємо, Ніяких 40 кішок: вчені назвали переваги самотності.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 вражаючих котів-рекордсменів.

Також Знай.ua писав, Головні відмінності кішок і собак (фото).