Надзвичайний та водночас курйозний випадок стався в Одеській області. Саме там натовп пенсіонерів ледь не затоптав молодика, який роздавав безкоштовно засоби захисту.

Відповідний ролик з цим оприлюднили в YouTube.

Як відзначається, інцидент мав місце в Чорноморську, де й відбулася благодійна акція, про яку завчасно повідомили по одному з місцевих телеканалів. В результаті на вказане місце прийшло десятки пенсіонері, які за всяку ціну намагалися отримати безкоштовні маски.

Коронавірус, фото: Getty Images

Так, на кадрах можна побачити, як натовп бабусь та дідусів оточили молодика, а потім і взагалі почали виривати з його рук безкоштовні маски. Водночас, коли волонтер намагався вирватися з "полону" пенсіонерів, вони продовжили його переслідувати та кричати, щоорганізатори влаштували акцію не належним чином.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

До слова, Україна вже більше місяця перебуває на карантині. Спочатку пік захворюваності на COVID-19 прогнозували на 14-17 квітня, однак цього не сталося. Наразі за новими розрахунками Національної академії наук, пік захворюваності COVID-19 припаде на 2-5 травня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни на карантині "обросли" мільйонними боргами за комуналку.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.