В Одесі 25 січня, в суботу, буде ясно та сонячно до самого вечора. Разом з тим, дощу і снігу не очікується, кажуть на сайті Sinoptik.

За попередньою інформацією синоптиків, вдень повітря прогріється до 8 градусів тепла, а вночі похолодає до градуса тепла.

Несподівано теплим за весь час спостережень цей день був у 1971 році, до 12,7 градусів тепла. А самим морозним – в 1924 році, до 22 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 25 січня, Укргідрометцентр

Згідно з православним традиціям, 25 січня поминається свята Тетяна. Наші предки називали зимову Тетяну «Хрещенською», або «Бабиним кутом». Вважалося, що якщо у цей день народжувалася дівчинка, то в майбутньому вона буде прекрасною домогосподаркою і берегинею вогнища.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

В цей день помічали погоду на літо - якщо сніжило, то влітку будуть йти сильні зливи. Якщо кусалися люті морози, то літо буде тепле, а ясна погода обіцяла тепле літо і урожайний рік.

«На Тетяни снігопади – влітку дощі рясні». Побоювалися в цей день відлиги і теплої завірюхи з «гнилим вітром» (з південного напрямку). Вважалося, що така погода небажана і вказує на неврожайні і посушливе літо.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також Знай.uа писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Ще Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.