В Одесі сварка між подружньою парою ледь не закінчилася летальним результатом. Жінка після розборок зі своїм чоловіком хотіла покінчити життя самогубством і вистрибнути у вікно.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Одеській області.

У вівторок, 3 грудня патрульні врятували 37-річну одеситку, яка хотіла вистрибнути з вікна квартири на 9-му поверсі будинку. Ця подія сталася в будинку на Люстдорфській дорозі.

Ілюстративне фото

Правоохоронці розповіли, що жінка, сидячи на підвіконні, кликала на допомогу і говорила, що її чоловік незаконно утримує її в квартирі. Патрульні увірвалися в будинок до подружній пари, копи схопили жінку і затягли її всередину.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Поліцейські встановили, що між парою стався конфлікт, який переріс у бійку. Жінка хотіла піти, але співмешканець її не пускав. Після цього вона зважилася на відчайдушний крок і хотіла вистрибнути з вікна, але правоохоронці вчасно втрутилися в ситуацію, що склалася.

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.ua , співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.ua писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.