В Одесі відбулося засідання суду щодо пожежі в готелі "Токіо Стар". Суд обрав запобіжний захід для бізнесмена Вадима Чорного.

Про це повідомляє інформаційний портал "Odessa.online.

У середу, 27 листопада в Одеському апеляційному суді відбулося засідання з приводу пожежі у готелі "Токіо стар". Судді обрали запобіжний захід для Вадима Чорного, так, рішенням суду йому призначено цілодобовий домашній арешт. При цьому бізнесмен зобов'язаний носити браслет з системою стеження.

Вадима Чорного відпустили під домашній арешт Фото: Odessa.online


4 грудня відбудеться наступне засідання, на якому буде розглядатися питання про зняття арешту з майна.

Нагадаємо, що в ніч з 16 на 17 серпня в готелі "Токіо Стар"сталася масштабна пожежа, яка забрала життя дев'яти людей. Правоохоронці затримали власника готелю Вадима Чорного. Його відправили в СІЗО без права внесення застави. Слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службових обов'язків працівниками ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, що в Рівненська здригнулася від потужного вибуху, що прогримів на хімічному підприємстві з виготовлення фарб.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Дніпрі загорівся будинок престарілих, 30 осіб довелося евакуювати.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що 11 жовтня, п'ятниця, по вулиці Героїв Севастополя 26, Київ, сталася пожежа у житловому будинку.