З'явилися подробиці гучного скандалу з прихованою відеозйомкою пацієнтів гінеколога в Одеському обласному онкологічному диспансері.

Про це повідомляє інформаційний портал "Рoliteka".

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що одеський гінеколог таємно знімав своїх пацієнток на відео і викладав на порносайтах. Цю ситуацію прокоментував головний лікар диспансеру Олег Лук'янчук. За словами медика, відеозйомка гінекологічних УЗД була організована на тереторії, яку здавали в оренду. При цьому лікар, в кабінеті якого проходила зйомка, не є співробітником диспансеру.

"Керівництво та співробітники Обласного онкологічного диспансеру повідомляють, що події, описані в Інтернет-виданнях і соціальних мережах, не мають ніякого відношення до співробітників диспансеру та його кабінетах. Те, про що повідомляють ЗМІ та соцмережі відбувалося на орендованій території", – уточнив він.

В Одесі гінеколог таємно знімав пацієнток


Лук'янчук підкреслив, що керівництво медустанови не може контролювати роботу осіб, які працюють на орендованій території, однак буде вимагати розірвання договору оренди.

Раніше співробітники кіберполіції в ході проведення обшуків вилучили відеокамеру і носії інформації в кабінеті гінеколога. А також також в квартирі і машині співробітника інтернет-провайдера, який займався монтажем інформаційних систем в онкодиспансері. Суд дав згоду долучити до справи вилучені речові докази. Слідство триває.

Нагадаємо, вчені довели смертельну небезпеку соєвих продуктів.

Як повідомляв портал Знай.ua , медики назвали продукти, які зміцнять нервову систему.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що відчувають люди в останні миті життя.