В Одесі знову розшукують дітей, які втекли з притулку. Всі діти перебували на вихованні в одному закладі, в даний час про їх местенахождения нічого не відомо. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Одеської області.

Як стало відомо, з одеського притулку втекли шестеро вихованців. Поліція розшукує Максима Разіна 2008 року народження, світло-русявого, коротко стриженого, блакитноокого, середньої статури, на вигляд 11-12 років.

Максим Разін

Не відомо місцезнаходження Карини Орленко 2006 року народження, 145-150 см зросту, худорлявої, сіроокої, з короткими темно-русявим волоссям.

Каріна Орленко

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Розшукується також Анна Стельмах, 2003 року народження, зріст 165-170 см, худорлява, з довгими світлими волоссям, блакитноока.

Анна Стельмах

Крім того, шукають Максима Соколаша 2004 року народження, 170-172 см зросту, худорлявого, з короткими світлими волоссям, блакитноокого.

Максим Соколаш

Немає даних про те, де знаходиться Данила Разін, 2005 року народження, худорлявий, світловолосий.

Данила Разін

Також розшукують Данилу Стамова 2006 року народження, який також втік з дитячого закладу і не повернувся. Чи був Данило вихованцем того ж притулку, у поліції не уточнили.

Данила Стамов

Нагадаємо, вихователька дитсадка нещадно знущався над малюками: жахлива історія, що сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.uа, закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Знай.uа писав, таємниці одеського притулку "Світанок" вбили віру в людину, діти живуть в пеклі.