В Одесі 22-річний іменинник пограбував людину через брак коштів для святкування Дня народження.

Про це повідомили в прес-службі регіональної поліції.

За даними слідства, одесит відзначав свій День народження з приятелем. Вони випивали, а коли гроші на алкоголь закінчилися, пішли на злочин.

Хлопці вирішили продовжити застілля за рахунок 44-річного чоловіка, який повертався з роботи. Вони побили його і забрали кілька сотень гривень та мобільний телефон. Гаджет приятелі відразу віднесли в ломбард, а потім продовжили банкет.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Зазначимо, що поліцейські затримали лише одного з підозрюваних. Йому і приятелю загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві учениці школи №211 жорстоко побили школярку. Одна з них вдарила дівчинку ногою в живіт, а потім продовжила бити її на землі. В цей час свідки нападу знімали бійку на відео.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі у парку сепаратист побив ногами молоду маму, що гуляла з дитиною. Інцидент стався в парку Горького, де ввечері гуляла Наталія дитиною.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі з'явилося відео, як група підлітків нападає на хлопця, валить його на землю і з розмаху б'є ногами.