Троє дівчаток, які втеклі із скандального одеського реабілітаційного центру розповіли, чому зважилися на такий відчайдушний крок.

Наляканих дітей знайшли в найближчій піцерії. Вихованці центру не хотіли повертатися назад. Діти розповіли мотрошні деталі "виховання", які і змусили їх покинути стіни.

Вивляється, що частим гостем у центрі був "Омон", який прибував на "каву". Втікачки скаржились, що вони часто лупцювали дітей і навіть застосовували електрошокер.

Вихованці розповідають, що під час цього вихователі просто мовчки стояли і сміялися. Діти не мали права скаржитися, адже за цим слідувало страшне.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Нам цього не можна було говорити. Тому що вони могли почати бити кийками й ременями. Ми і боїмося тому повертатися. Вихователі зроблять нам "темну" ", - кажуть діти.

Одна із дівчаток зізналася, що мала стосунки з хлопчиком, проте вихователі дізналися і знову викликали "Омон".

"Ті дістали ножиці, а Дімі веліли знайти наш презерватив. Діма - це хлопчик, з яким я була. Потім "Омон" змусив розрізати презерватив. І кажуть: "Нате, жеріть! Жеріть гондон!", - пригадує одна із дівчат.

Через кілька годин стало відомо, що за однією дівчинкою приїхала мама, друга нібито сама захотіла повернутися в ЦСПРД, третю госпіталізують.

Нагадаємо, що "Били i стригли за непослух": жертва знущань одеського притулку заговорила, мороз шкiрою

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Гамселили жінок та дітей": звірські дії копів змусили львів'ян прозріти

Також портал "Знай.ua" інформував, що "Виховував" кулаками: на Одещині батько-тиран перетворив життя 8-річного сина на пекло, копи не стрималися