На Одещині фермери і жителі сіл побоюються, що можливо цього року закриють три залізничні станції. Дві з них знаходяться в Березівському районі - "Рауховка" і "Березівка", і одна станція в Кілійському районі - "Дзинилор".

Таке цілком можливо, оскільки дані станції показали негативний фінрезультат під час звіту.

Чиновники б"ють на сполох, оскільки в зв"язку з цим можливий колапс, адже по залізниці доставляють вугілля в такі важливі об'єкти району, як школи, дитсадки, лікарні та ін. Послугами станцій користуються також сусідні райони: Іванівський, Миколаївський і Ширяївський. Вугілля ж доставляється тільки залізницею.

Місцеві підприємці все частіше відвантажують сільгосппродукції автотранспорту. У зв'язку з цим виникла нова проблема - перевантаження автомобільних доріг і їх швидкий знос.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

В даний час чиновники Березовської РДА складають лист на адресу дирекції "Укрзалізниці" і в Одеську РДА, в якому вказують на недоцільність закриття двох вантажних станцій "Березівка" та "Рауховка".

Нагадаємо, що дніпряни тепер зможуть частіше їздити в Одесу, Львів і Київ.

Як повідомляв портал Знай.ua, вимальовується кримінальне правопорушення, скоєне групою осіб

Також Знай.ua писав про те, що на Центальному вокзалі в Києві депутатську кімнату вирішили переробити на зал очікування для військових.