Сьогодні зранку, 20 вересня, одесити прокинулися від різкого запаху гару, а багато — від кашлю. Причиною цього стала смердюче хмара, яка накрила відразу кілька районів міста.

Одесити повідомляють, що гостро відчувається запах горілого в районі Балківській, Дидрихсона, Другої і Третьої станцій фонтану, а також на П'ятій станції фонтану і в районі парку Перемоги, на Маразліївській, а також в центрі міста на Преображенській, Успенської і навіть в Аркадії. Жителі Совіньйона повідомляють, що вночі гаром виразно пахло і в них.

Наразі сайти міськради і облГСЧС ніяк не коментують ситуацію. Запах нагадує той, що покрив Одесу кілька днів тому. Тоді облмнс заявив, що була пожежа і тоді площа склала 2000 квадратних метрів. Горіло сміття та суха трава в районі Пересипу. За даними рятувальників, у 17:37 17-го вересня пожежу вдалося локалізувати.

Нагадаємо, що Путін добив Крим черговою катастрофою: люди масово тікають, рятуючи дітей

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, масовий вилови риби призвів до серйозних проблем в Азовському морі. Крім того, небезпеку являють собою деякі ділянки води, які є забрудненими.

Також Знай.ua писав про те, що у Сибіру спалахнули лісові пожежі. Влада просто відмахнулась від проблеми.