В Одесі чиновники зі скандалом вивезли дитину зі школи до Центру реабілітації, хоча в неї є родина: брати, сестри та батько – в свідоцтво він записаний зі слів матері, але завжди про неї піклувався.

Коли Валерія вирвалась від чиновників, то забігла до класу свого брата та покликала його на допомогу. Удвох вони почали опиратися діям чиновників – дівчинка вкусила одного з них, хлопчик відштовхував їх від сестри. Він також покликав батька, який швидко прибув до школи. Після переговорів із чиновниками та поліцією Павликов відпустив дівчину – в той же день її відвезли в Центр реабілітації та почали готувати до переводу в іншу школу.

"Мені зателефонувала донька і сказала, що її прийшли забирати. Потім зателефонував син і сказав, що доньці викручували руки. Потім представник соціальних служб провокував мене на бійку в присутності поліції, в присутності моїх дітей", – розповідає батько.

13 вересня дитину відпустили з Центру реабілітації.

"Адміністратор не давала нам поговорити із дитиною, не кликали директора і казали, що є всі необхідні документи. Ми викликали поліцію, сказали, що в нас є підозра, що дитину викрали і утримують проти волі. На вимогу поліції адміністратор відкрила двері. І коли прибула слідчо-оперативна група, я запропонував, щоб вони встановили, чи є там дитина, в якому вона стані і які є документи про її утримання тут", – розповідає адвокат.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, що у Львові злодій-невдаха полічив собі ребра: грав у паркур з награбованим

Раніше портал "Знай.ua" писав, що троє львів'ян загинули просто на зупинці: скосило одним ударом, дикі подробиці

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Львівщині машина з підлітками вилетіла на зустрічку