Закриття понтонної переправи, яке тягнулося два довгих місяці в районі Бурлачій Балки призвело не тільки до колосальних заторів, але і до соціальної напруги.

Намагаючись потрапити в Чорноморськ швидше, ніж за трасі Одеса – Білгород-Дністровський, автолюбителі кинулися шукати короткі шляхи. І один з них - дорога через дамбу Сухого Лиману, за якою можна потрапити як в Більшу, так і Малу Долину. Дорога проходить через дачний кооператив "Лебідь", жителі якого перспективу перетворення своєї і без того розбитої проїзної частини завантажену магістраль сприйняли багнети.

Люди паралізували дорогу шлагбаумами, проте автохами просто не звертали на це увагу і проклали собі шлях. "Лебедевці" відповіли партизанськими діями: заварили шлагбаум, перекрили дороги і, за словами очевидців, розкидали на підходах цвяхи та іншу небезпечну для шин дрібницю.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Існує траса Одеса – Білгород-Дністровський", за якою всі бажаючі можуть дістатися Чорноморськ. Але деякі особливо хитрі водії, в тому числі і водії багатотонних фур, думають, що вони розумніші за всіх і вирішили їздити по нашому селищу, а потім по польовій дорозі. Так ось, цього не буде, ми самі ремонтуємо свою дорогу і ми будемо вирішувати, кому тут їздити", — заявив один з протестувальників.

Нагадаємо, що у Дніпрі на 4 місяці перекриють проспект Гагаріна через ремонт.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Києві грунтовно відремонтують проспект Степана Бандери. Дорожня служба замінить асфальтне покриття, бордюри і тротуари.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Дніпрі тривають планові ремонтні роботи доріг у межах міста.