Роздільнянський райсуд виніс вирок місцевій жительці, яка вбила свою новонароджену дитину і сховала її під кришку дивана.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Жахлива трагедія трапилася 3 серпня 2017 року. Повідомляється, що горе-мати відчула, що починає народжувати, коли пішла годувати собаку. Про вагітність жінка дізналася занадто пізно і малюка вона не хотіла.

Жінка повернулася в будинок, де і народила. Малюк виявився здоровим, але мати вирішила від нього позбавитися. Вона поклала дитину у поліетиленовий пакет, а потім засунула під кришку дивана і пішла.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Через деякий час жінці зателефонував чоловік, який повідомив, що знайшов немовля. Він викликав поліцію і швидку допомогу, та новонародженого хлопчика доставили в лікарню.

"Його знайшли у двох щільно зав'язаних поліетиленових пакетах, у важкому стані за рахунок тривалої гіпоксії, з набряком легенів, головного мозку і ураженням ЦНС", — говориться в рішенні суду. Дитина померла на наступний день.

Мати хлопчика визнала свою провину. Жінку засудили до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що малолітні нелюди закатували героя: кинули у лісосмузі, немов сміття.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на Харківщині відбувся кричущий злочин. Правоохоронні органи затримали 4 осіб, серед яких 2 неповнолітніх, за підозрою у вбивстві військовослужбовця.

Також "Знай.ua" писав про те, що моторошні незрозумілі крики налякали дівчину.