Пасажирів фірмового поїзда "Москва–Одеса" "Укрзалізниці" намагалося пограбувати організоване угрупування зловмисників.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Відкриваю очі, чесно, я спочатку подумала що це продовження сну. Бачу, ширяє рюкзак наді мною. Я злякалася, підскакую, а тут чоловічі руки східної національності тягнуть його до себе. Нас в купе весь час було двоє, а тут ще двоє в кепках з'явилося", – розповіла одна з пасажирів Дар'я Савченко.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Відомо, що Дарина та її сусід по купе змогли виштовхати їх, але вони помітили ще двох спільників, разом з якими злодії втекли у сусідньому вагоні.

За словами дівчини, провідник сказав, що не може викликати начальника поїзда або патруль.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Пішла вдруге до провідника за чаєм, а ми вже кудись під'їжджали. Його у своєму купе не було. Виглядаю у тамбур, стоїть мій провідник і спілкується з цими хлопцями", – додала пасажирка.

Дар'я також зазначила, що у вагоні були й інші постраждалі.

"Підрулює до мене бабуля з витріщеними очима від страху. Там тієї бабусі 30 кг ваги і по груди зростом, років 70. Вся тремтить. Виявляється, її прикривали ковдрою, поки облапували сплячого попутника поруч з нею", – також відзначила вона.

Нагадаємо, що скандальне державне підприємство "Укрзалізниця" вляпалося в черговий скандал через недолугий сервіс у поїздах.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", українці все частіше скаржаться на жахливий сервіс "Укрзалізниці".

Також портал "Знай.uа" писав, що "Укрзализныця" знову потрапила в скандал. Інцидент пасажир не став замовчувати і розповів на всю країну, яке пекло пережив у поїзді Рахів-Київ.