23 серпня вся Україна святкує День прапора. У зв’язку з цим, у кожній області країни відбуваються урочисті події. У Одесі на Думському майдані цього ранку підняли Державний прапор України.

Незважаючи на це, міський голова міста Геннадій Труханов був відсутній на церемонії, так як поїхав у відрядження. Тому учасників дійства зі святом привітав заступник голови Одеси Анатолій Орловський.

Стало відомо, що схожі випадки «ігнорування» Геннадієм Трухановим державних свят – не поодинокий випадок, а системні дії.

На святі у Одесі також був присутній командуючий військово-морськими силами України адмірал Ігор Воронченко. Він привітав українців з національним святом і побажав віри у перемогу: «Перемога буде за нами, тому що за нами правда. Видатний українець В’ячеслав Чорновіл сказав: «Україна починається з тебе». У кожного українця в серці повинна бути відповідальність і думка, а який же відбиток ми залишимо своїм нащадкам. Кожен з нас до останніх хвилин життя повинен зробити все, щоб Україна залишалася вільною і незалежною».

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадаємо, День Державного Прапора Украї́ни — державне свято України, присвячене одному з її державних символів - прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня.

Як повідомляв раніше Знай.ua Кернес і Труханов розкрили списки "Довіряй справам": хто у першій десятці партії мерів

Як писав Знай. ua Суд над Трухановим у Одесі: Саакашвілі розсекретив підступну схему, хочуть виправдати

Раніше на Знай.ua Суд над Трухановим в Одесі: оголосити вердикт меру завадили "міни", люди підозрюють недобре