Мешканець Сум Олександр Долгіх разом з родиною цього року вперше приїхали в Одесу. Чоловік отримав путівку на заводі, де працює півтора десятиліття. З 16 на 17 серпня чоловік, дружина і їхня десятилітня донька зупинилися у готелі "Токіо Стар" у Затоці, аби переночувати.

Олександр згадує, що одразу як побачив вогонь - побіг за вогнегасником, але повернутися у свій номер уже не міг, так як довкола все палало. Чоловік покликав рятувальників на допомогу, які проходили повз. Адже у кімнаті №825 були жінка і дитина, які потребували допомоги.

"Рятувальники пішли у бік номера, але як мені здалося, назад уже не повернулися. Потім упала стеля. Я знову побіг туди, але зрозумів, що не доберуся", - згадує потерпілий.

Дружина та донька Долгіх так і не вибралися з палаючого готелю. Сам Олександр був госпіталізований з опіками ніг і спини.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Чоловік ще деякий час буде знаходитися у лікарні. На днях у Сумській області поховали його дружину. А для повернення додому тіла доньки у вбитого горем батька наразі немає грошей.

Як повідомляв раніше Знай.ua На відомому курорті пожежа знищила дитячий табір: згоріло 20 наметів, батьки жертв у розпачі

Як писав Знай. ua З молодими курсантами на борту: українське судно в Африці затонуло після пожежі

Раніше на Знай.ua На Сумщині знайшли понівечене тіло "чорного археолога": побачене шокувало навіть досвідчених копів