Овідіопольський районний суд виніс вирок підозрюваним у вбивстві 22-річної дівчини, яке сталося в 2016 році на пляжі між Чорноморському і селом Санжейка.

Дана справа набрала неабиякого шуму. Все сталося після моторошної знахідки на пляжі. Понівечине тіло дівчини знайшли місцеві жителі. Люди думали, що на їхніх територіях орудує кривавий маніяк, однак незабаром за підозрою у вбивстві затримали двох знайомих жертви.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з матеріалами справи, 30 червня 2016 року двоє жителів Чорноморська запросили свою знайому разом сходити на пляж. Під час розпивання напоїв один захотів вбити дівчину, на що інший позитивно зреагував.

Після того, як жертва перестала подавати ознаки життя, зловмисники зняли з неї одяг і закопали в пісок, а тіло сховали в кущах. Після цього вони протягом п'яти днів поверталися на місце злочину і вступали в статеві стосунки з тілом убитої. Кожен раз вони розкопували тіло, відмивали його в море і знову закопували.

Після цього ініціатор убивства за допомогою принесеного собою кухонного ножа вирізав вбитої статеві органи, щоб приховати сліди осквернення тіла.

Суд засудив обох до тюремного ув'язнення. Ініціатор і виконавець вбивства засуджений до 14 років. Другого підсудного засудили до шести років і двох місяців тюремного ув'язнення за осквернення тіла вбитої дівчини.

Нагадаємо, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і за допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.