У ніч на суботу, 17 серпня, в готелі Токіо Стар сталася масштабна пожежа. Полум’я спалахнуло близько 1:30 ночі, за попередніми даними — у пральні готелю на другому поверсі. У результаті пожежі загинули щонайменше дев’ять осіб.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

За фактом пожежі в готелі Токіо Стар вже відкрито дві кримінальних справи. Нацполіція розслідує справу за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України, а слідчі Держбюро розслідувань відкрили провадження щодо дій працівників ДСНС — за ч. 2 ст. 367 (службованедбалість, яка спричинила тяжкі наслідки) УКУ.

Відомо, що місцевого бізнесмена наразі затримали. Прокуратура Одеської області готує йому підозру за фактом порушення вимог пожежної безпеки в готелі, що спричинило загибель людей, а також клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Сам Чорний заявив, що сигналізація в будівлі була справною, а персонал допомагав евакуювати гостей. Він також додав, що готовий нести повну відповідальність за те, що трапилося, якщо буде встановлено його провину.

Нагадаємо, що смертельна пожежа в "Токіо Стар" в Одесі: жертви заговорили, - правда, яку ми не готові почути

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на вулиці Робочої загорівся міжшкільний навчальний комбінат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок. Люди з жахом вискакували з будинку.