Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Одесі в ніч з суботи на неділю 17 серпня сталася пожежа, внаслідок якої загибло дев'ять людей. Їх тіла були доправлені на судово-медичну експертизу для розтину та досліджень.

Наразі всі розтини завершено, а деяких загиблих вже опізнали.

Як повідомив на Фейсбук завідувач відділу в Одеському обласному бюро судово-медичної експертизи Борис Яворський, експерти вже вилучили необхідні зразки, які надалі будуть досліджуватися в лабораторіях.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Головний судмедексперт Одещини висловив подяку своїм колегам за оперативно зроблену роботу та готовність працювати у свій вихідний день.

Також Борис Яворський приписав: " коли розслідування по цій справі, як і по всіх подібних справах у цій країні, забуксує і розсиплеться, звинувачувати в цьому будуть, звичайно ж, саме нас, експертів".

Наразі слідство розглядає три причини виникнення пожежі у готелі "Токіо Стар": порушення пожежної безпеки, підпал з метою приховування вбивства, коротке замикання електричних мереж.

Нагадаємо, що правоохоронні органи припускають про трьох версіях загоряння в одеській готелі «Токіо стар». Про це повідомив на засіданні голова поліції Одеській області Олег Бех.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сибірські ліси продовжують горіти вже кілька тижнів, і вогонь почав підбиратися на небезпечну дистанцію до житлових будинків.

Також Знай.ua писав про те, що у Запорізькій області масово горять поля зі стернею. Масштаби пожежі просто колосальні.