В місті Чорноморськ трапилося жахливе подвійне вбивство чоловіків. Поліція розкрила скандальні деталі.

Нагадаємо, що трупи чоловіків пролежали в квартирі близько двох тижнів. Сусіди викликали поліцію через нестерпний запах. Пізніше виявилось, що чоловіків вбили, адже на тілі були явні ознаки насилля.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У поліції повідомили, що причиною смерті стало задушення обох. За підозрою у вбивстві вже затримано 33-річного спільного знайомого померлих.

Виявилось, що усі троє добряче випили і між ними сталася перепалка, в ході якої господар квартири задушив одного з гостей шнурком, після чого і сам був убитий затриманим, відзначили в поліції.

В даний час затриманому оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства (Ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) господаря квартири.

Нагадаємо, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які начебто перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.