В Ізмаїлі Одеської області зникла без вісті 16-річна Ніколь Мельниченко, повідомляє видання “Politeka” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Як повідомляється, дівчина знаходилась в Ізмаїльському реабілітаційному центрі соціально-психологічної допомоги, з якого 8 серпня пішла та більше її не бачили.

Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Вона була вдягнена в чорну кофтину, джинсову спідницю та чорні капці. Усіх, хто побачить Ніколь чи може знати, де вона знаходиться, просять одразу повідомити правоохоронців.

Нагадуємо, що у Фастові Київської області розшукують 15-річного хлопця, який вчора ввечері пішов з дому та досі не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі безвісти зниклого чоловіка знайшли в лікарні.

Також Знай.иа писав що харків’яни просять допомогти у розшуку небезпечного злочинця-рецидивіста. Чоловіка, який раніше вже неодноразово мав проблеми з законом, звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої.