Жителі Моголи, де нещодавно трапилося стихійне лихо, розповіли про наслідки сходження селю в Одеської області і як це було.

Про це інформує кореспондент "Думской".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Олександр Бирка, дім якого стихія атакувала перша, пригадує страшні речі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це був самий жахливий день за все моє життя, за всі 33 роки. У мене є дренажна труба, через яку дощова вода зливається зі двору в город. І також бачу, що з труби вода йде назад. Відкриваю двері на город, а там озеро. Хотів завести машину і виїхати на вулицю відчиняю хвіртку, а там річка. Ми були як б оточені з всіх сторін", - розповідає чоловік.

Люди розповідають, що бурі знадобилося від сили двадцять хвилин, щоб піднятися вище людського зросту. Одесити розповідають, що вода піднялася надзвичайно швидко. Через декілька хвилин перед ними вже плавали машини.

Але загальна біда згуртувала людей.

"Я їхав, а чоловіки в п'ятьох, плечем до плеча діставали з пастки автомобіль. А жінки готували їм вечерю", - згадує Олександр.

Нагадаємо, що одесити влаштували аквапарк на затоплених вулицях, в хід пішли ласти і матраци: кумедне відео масового божевілля

Раніше портал "Знай.ua" писав, що потужний ураган змив обличчя Одеси, замість Чорного - море нечистот: кадри, від яких хочеться плакати

Також портал "Знай.ua" інформував, що оскаженіла стихія влаштувала львів'янам ігри на виживання.