5 серпня, в Одесі на Куликовому полі поліція знайшла трьох дітей, які просили милостиню. Виявилось, що ініціатором була мати.

Про це повідомляє Нацполиция в Одеській області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Дітей оглянули лікарі. Після цього дівчаток, за станом здоров'я, відправили в інфекційну лікарню, а їх братика - у дитячу установу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Їх матір правоохоронці розшукали на тій же площі, де вона потихеньку спостерігала за тим, що відбувається з дітьми. Як виявилося, цю жінку поліцейські вже попереджали про відповідальність за втягнення дітей у заняття жебрацтвом - притягли до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків і направили додому до Болградського району. Однак, правопорушниця не надала цьому значення", - йдеться в повідомленні.

Жінка відбулася штрафом. Як розповіли в Нацполиции, якщо поведінка горе-матері не зміниться, вона може бути притягнута до кримінальної відповідальності за злісне невиконання обов'язків по догляду за дітьми (ст. 166 КК). Тепер з родиною будуть працювати відповідні соцслужби.

Нагадаємо, що у Львові влаштували перестрілку: по місту, як по мінному полю

Як раніше повідомляв Знай.uа, сталася бійня в американській школі.

Знай.uа писав, у кривавій перестрілці у Відні замішана мафія.