Арцизский районний суд виніс вирок відносно чоловіка, який у травні цього року погрожував розправою колишній співмешканці, розмахуючи перед нею під час сварки ручної осколковою гранатою РГД-5.

Про це повідомляє "БессарабияINFORM".

Відомо, що під час перепалки між чоловіком і жінкою він дістав гранату зі свого схрону — щоб полякати під час сварки свою "колишню" і її знайомого, який став на захист жінки і намагався заспокоїти її кривдника, який був явно не в собі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще

"Я тебе підірву", — вигукував обвинувачений в адресу екс-співмешканці і її супутника, при цьому тримаючи в лівій руці гранату, а в правій — кільце від неї.

Люди злякалися і стали просити розгніваного неадеквата не виконувати свої погрози і заспокоїтися. Їхні вмовляння подіяли чоловік поклав гранату в кишеню і покинув двір будинку. У поліцію потерпіла сторона з першого разу заявляти не стала, сподіваючись на те, що цього більше не повториться.

Однак на другий день історія повторилася в тій же послідовності — сварка, розмахування гранатою, погрози підірвати.

Чоловікові було призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки, від якого він був звільнений з випробувальним терміном на два роки. Гранату забрали і знищили.

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.